ILMOITTAUTUMINEN JA VARAUSEHDOT

Ilmoittaudu patikalle tämän (linkki) kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse kaksi erillistä laskua; toisen varausmaksulle (300€) ja toisen loppusumman maksamiseksi. Loppusumma maksetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen patikan alkua.

Ilmoittautumalla hyväksyt myös varaus-/maksu- ja peruutusehdot.

Varaus-/maksu- ja peruutusehdot:

Peruutusehdot
* Viimeistään 31 vrk ennen patikan alkamista, pidätämme 25 % (varausmaksun) kokonaissummasta.
* 30 – 8 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluina 50 % varauksen kokonaissummasta.
* 7 – 0 vrk ennen tulopäivää, veloitamme peruutuskuluina 100 % varauksen kokonaissummasta.
*Jos matka keskeytyy vaelluksen aikana mistä tahansa syystä, pidätetään koko varauksen arvo.

Sairaustapaukset
Sairaustapauksissa peruutuksista on ilmoitettava välittömästi ja lääkärintodistus on toimitettava Tervapatikan järjestäjille seitsemän (7) vuorokauden kuluessa peruutuspäivästä. Sairaustapauksessa veloitamme ainoastaan toimistokulut 35 euroa.

Asiakas voi aina hankkia tilalleen toisen osallistujan.

Vakuutukset
Tervapatikan järjestäjällä on toiminnan vastuuvakuutus, mutta järjestäjä ei vakuuta patikan osallistujia. Suosittelemme että tarkistat oman vakuutusturvasi.

Mahdolliset muutokset matkaohjelmaan
Tervapatikka pyritään toteuttamaan alkuperäisen matkaohjelman mukaisesti, mutta vaellusreittien kunto, sääolosuhteet tai muut erityispiirteet voivat vaikuttaa alkuperäisen ohjelman toteutumiseen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän (alle10 henk.) sattuessa Tervapatikka voidaan peruuttaa. Tällöin ilmoitamme asiakkaalle peruutuksesta ja asiakas saa maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.